FOTO Cum arata Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei, modernizat recent de Primaria Sectorului 6

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a anuntat, printr-o postare pe Facebook, redeschiderea parcului Sfântul Andrei din Drumul Taberei. Acesta a fost modernizat recent de primarie. Vezi mai jos cum arata Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei – FOTO

„Liber la distracție, de astăzi, în Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei!

Reamenajat integral și dotat cu echipamente de ultimă generație, la standarde europene, atât pentru copii, cât și pentru adulții care vor să facă mișcare în aer liber sau să se relaxeze, parcul de lângă școala cu același nume poate fi din nou accesat de familiile din comunitate”, precizeaza edilul printr-o postare pe Facebook.

Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei
Foto: Facebook Gabriel Mutu

De asemenea, in premieră pentru sectorul 6, micuţii aflaţi în cărucior cu rotile se pot bucura alături de ceilalţi copii de locul de joacă, utilizând un leagăn incluziv, scrie Gabriel Mutu.

Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei
Foto: Facebook Gabriel Mutu

„Noul Parc Sfantul Andrei beneficiază şi de o zonă pentru şahişti, o zonă dedicată special pentru activităţi de fitness, teren de fotbal, zonă de joacă pentru copii, dar şi un sistem inteligent de iluminat.

Vă invit, așadar, să vă bucurați de timp liber, alături de cei dragi, într-un spațiu curat, verde, modern și sigur!”, completeaza primarul Sectorului 6.

Parcul Sfântul Andrei din Drumul Taberei
Foto: Facebook Gabriel Mutu

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati