FOTO Cum arată Școala Gimnazială nr. 22 din Sectorul 3, proaspăt renovată

1
50

Primăria Sectorului 3 a redat circuitului educațional Școala Gimnazială nr. 22, cu fațade și interioare proaspăt renovate și în condiții optime, potrivit unui comunicat de presă.

Încă o clădire care găzduiește o unitate de învățământ a trecut printr-un amplu proces de modernizare și eficientizare energetică.

Rețeaua de iluminat a fost înlocuită și a fost instalat un sistem ultraperformant de climatizare/ventilație controlată pentru încălzirea și aerisirea eficientă a spațiilor.

La Școala Gimnazială nr. 22 sunt organizate la parterul clădirii și grupe de grădiniță.

„Mulțumesc, din nou, elevilor, dascălilor și părinților pentru înțelegere. Știu că lucrările au însemnat și disconfort, deși încercăm să ne mișcăm repede și eficient, dar înțelegem cu toții că au fost necesare. Și mă bucur că reușim să asigurăm condiții de top ca și la celelalte unități de învățământ din Sectorul 3”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Potrivit sursei citate, Primăria Sectorului 3 continuă amplul program de investiții în educație: ”Acțiunile desfășurate vizează cu precădere reducerea energiei primare în procent de peste 50%.”

De asemenea, acestea sunt în conformitate cu noile reglementari în domeniul energiei.

Foto: Primăria Sectorului 3

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.