FOTO Cum va arăta parcarea de lângă noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a postat pe Facebook o reprezentare grafică cu noua parcare ce va deservi stația Tudor Arghezi de lângă centura Capitalei – Șoseaua Berceni.

Potrivit edilului de sector, 300 de locuri vor fi amenajate aici pentru cei care vin zilnic cu mașinile către centrului orașului și care au nevoie de un loc în care să își lase autoturismele înainte de a lua metroul de la noua statie Tudor Arghezi, de pe Soseaua Berceni.

Parcarea va avea grădini suspendate și un design futurist, a completat Băluță.

”Vă place cum arată? Știți ce reprezintă? Asta vom construi în sectorul 4. Are grădini suspendate, un design futurist și este indispensabilă noii stații de metrou pe care o construim pe Șoseaua Berceni.

Gata? Ați mai privit-o o dată? V-ați dat seama ce e?
Este noua parcare ce va deservi stația Tudor Arghezi de lângă centura Capitalei. 300 de locuri vor fi amenajate aici pentru cei care vin zilnic cu mașinile către centrului orașului și care au nevoie de un loc sigur și modern în care să își lase autoturismele înainte de a lua metroul.”, a scris acesta pe pagina de socializare.
Lucrările la noua stație de metrou au început în ianuarie 2021, iar estimările autorităților spun că șantierul va dura 22 de luni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati