FOTO Echipele Primăriei Sectorului 3 desfășoară reparații la carosabil și în parcările de reședință

Echipele Primăriei Sectorului 3 desfășoară reparații la carosabil și în parcările de reședință, potrivit unui anunț al edilului de sector.

”Profităm de vremea bună (în sfărșit, după toate aceste zile ploioase) și mobilizăm echipele Primăriei Sectorului 3 și pentru reparații la carosabil și în parcările de reședință”, a scris Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

Primarul anunță că vor continua și lucrările de optimizare a spațiilor din diferite zone, adică refacerea adecvată a trotuarelor, extinderea spațiilor verzi și amenajarea optimă a parcărilor de reședință.

În același timp, Negoiță spune că este importantă și implicarea cetățenilor, care pot trimite sesizări pe pagina de Facebook, pe aplicația mobilă Primăria Sectorului 3 dar și direct pe site.

”Nu uitați, este importantă și implicarea cetățenilor:
  • în continuare, îmi puteți trimite și mie aici, așa cum ne-am obișnuit, sesizări (străzi ce au nevoie de reparații, propuneri de reorganizare a zonelor etc sau alte probleme a căror rezolvare ține de PS3)
  • sesizări putem face direct în aplicația mobilă Primăria Sectorului 3, valabilă pentru orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare (Android sau iOS)
  • putem sesiza și direct din site-ul www.primarie3.ro / Hartă Sesizări/ Semnalează Problema https://iloves3.primarie3.ro/CityCareWeb/ ”a scris Negoiță pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati