FOTO EXCLUSIV Delegația condusă de premierul Marcel Ciolacu a ajuns în Qatar

Corespondenţă specială din Qatar. Aeronava Tarom care transporta delegația condusă de premierul Marcel Ciolacu a aterizat la Doha, Aeroportul Internațional Doha, la orele 15.55.

Delegația română a fost întâmpinată de șeful protocolului qatarez, de ambasadorul Qatarului în România și de ambasadorul României în Qatar.

Astăzi, în prima zi a turneului din Qatar și Emiratele Arabe Unite (EAU), premierul Ciolacu urmează să se întâlnească, în jurul orelor 19.30, la Doha, cu reprezenanții comunității românești.

Se așteaptă participarea unui număr de 80-90 de persoane, membri cunoscuți din comunitate.

În cadrul evenimentului, prim-ministrul Ciolacu și Ambasadorul României în Qatar vor susține câte o alocuțiune.

Premierul Marcel Ciolacu a început marți, 16 aprilie, o vizită de trei zile în Qatar și în Emiratele Arabe Unite, unde va avea întâlniri oficiale, întâlniri cu oameni de afaceri și cu reprezentanții comunității de români.

Prim-ministrul României este însoțit în vizita în Golful Persic de ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, președinte ANCOM, Valeriu Zgonea, președinte ANSVSA, Alexandru Bociu, președintele Hidroelectrica, Karoly Borbely, directorul Portului Constanța, Mihai Teodorescu.

Foto: newsbucuresti.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati