FOTO/ Focar de infecție într-o gospădărie din Sectorul 2. Peste 20 de tone de gunoi, scoase atât din curte, cât şi din casă

0
628
Foto: Primaria Sectorului 2

Peste 20 de tone de gunoi au fost scoase dintr-o gospădărie din Sectorul 2 care devenise un adevărat focar de infecţie. Costurile pentru igienizare vor fi imputate proprietarilor, anunță Primăria Sectorului 2.

  • ”Am curăţat şi igienizat o altă locuinţă privată devenită groapă de gunoi la noi în sector. S-a muncit din greu la strângerea gunoiului, atât din curte, cât şi din casă. Remorci întregi de deşeuri au fost încărcate până am scos la lumină acest loc insalubru, iar imaginile vorbesc de la sine”, au scris, marţi, reprezentanţii Primăriei Sector 2, într-o postare pe pagina de Facebook.

Operaţiunea de curăţenie a fost posibilă doar după ce s-au parcurs toţi paşii juridici necesari pentru obţinerea ordonanţei preşedinţiale, mai arată sursa citată.

”Este o proceduă complexă, pe care o urmăm în toate cazurile de acest gen, când proprietarii nu sunt cooperanţi şi refuză vehement igienizarea locuinţei lor”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Sector 2.

Primar S2: ”Vom eradica toate aceste focare de infecţie pe care le avem în evidenţă”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că va imputa proprietarilor cheltuielile de igienizare.

“Încă un focar de infecţie de pe proprietate privată lichidat. Deşi procedura legală prin care putem intra şi curăţa în curţile transformate de proprietari în gropi de gunoi e complicată, ne-am ţinut de treabă. Vom eradica toate aceste focare de infecţie pe care le avem în evidenţă. Şi ca să fie clar, toate costurile aferente igienizării vor fi imputate proprietarilor. Nu plătim servicii de curăţenie «la domiciliu» din bani publici”, a transmis primarul.

Din curtea şi locuinţa igienizate au fost scoase peste 20 de tone de gunoi, a completat Radu Mihaiu.

Foto: Primaria Sectorului 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.