FOTO | Gabriela Firea, despre lucrările la Pasajul Doamna Ghica: S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat pe pagina de Facebook câteva fotografii care arată cum se lucra în mandatul ei și cum arată acum ”pustiul de pe șantiere”.

Foto: Facebook / Gabriela Firea

Actualul senator PSD București atrage atenția că acest pasaj trebuia finalizat în această perioadă, motiv pentru care ”eu și echipa mea am respectat toate termenele de execuție. S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat”.

”Pasajul Doamna Ghica – cum se lucra în mandatul meu și pustiul de pe șantier surprins azi. Companiile municipale Trustul de construcții și Consolidări sunt ținute acum fără resurse de către noul primar. Suferă oamenii, pentru că acest pasaj trebuia finalizat în această perioadă. Eu și echipa mea am respectat toate termenele de execuție. S-a lucrat la foc continuu. Acum este totul blocat. La fel se întâmplă și pe șantierul din Prelungirea Ghencea.”, arată sursa citată.

Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea mai spune că ”noul primar îi pedepsește pe bucureșteni”, asta după ce Nicușor Dan a anunțat că desființează companiile municipale, ceea ce înseamnă ”întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei.”

”Din răzbunare personală și politică, noul primar îi pedepsește pe bucureșteni. A anunțat că “desființează” companiile municipale înființate pe model vienez în mandatul meu. Asta va însemna întoarcerea căpușelor de dreapta la Primăria Capitalei. Cele 4-5 firme care erau abonate în ultimii 15 ani la contractele cu Primăria. Contracte păguboase din care doar clienții lor politici câștigă, sub nicio formă cetățenii”, a conchis Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati