FOTO Gabriela Firea, reacție după ce Guvernul vrea să transforme Spitalul Sfântul Stelian în unitate COVID: Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă!

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, arată că actualul Guvern a luat decizia ca spitalul ”Sântul Stelian” din Capitală să fie destinat bolnavilor cu forme medii și grave de Covid-19.

Firea precizează că acest spital nu are secție de ATI și medicii specializați pe zona de psihiatrie vor fi nevoiți să trateze pacienți Covid.

”Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără secție de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfântul Stelian din Capitală să fie destinat exclusiv pacienților Covid cu forme medii și GRAVE! Două observații :

1. Spitalul Sfantul Stelian NU are secție de ATI, deci nu poate trata pacienți cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acesti bolnavi?

2. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri!! Daa! Ati citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca si cum ar fi infectionisti, virusologi etc.

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?”, scrie Gabriela Firea.

De asemenea, aceasta spune că în documentul prezentat guvernanții ar fi putut să se refere la Spitalul Sfântul Ștefan, însă tot nu se rezolvă problema secției de ATI, pe care unitatea medicală nu o are și deci nu poate vindeca pacienți cu forme severe de coronavirus.

”In cazul in care guvernantii se refereau la Spitalul Sfantul Ștefan, pe care vor sa-l transforme in Covid 100%, ramâne problema cea mai grava semnalata : NU are sectie de terapie intensiva, deci nu poate vindeca pacienti cu forme severe!”, a mai spus Gabriela Firea.

Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de…

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 8 octombrie 2020

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati