FOTO/ Helmut Duckadam a gătit tocăniţă pentru 550 de câini fără familie

Helmut Duckadam şi-a petrecut sâmbătă dimineaţa în Adăpostul Speranţa din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, în compania a sute de suflete. Eroul de la Sevilla a tocat zeci de kilograme de legume pentru a aduce o bucurie câinilor din adăpost.

Acţiunea a avut loc în cadrul evenimentului „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”, eveniment ce are loc o dată pe lună în Adăpostul Speranţa, cu scopul de a aduce oamenii mai aproape de animale.

La final, Helmut Duckadam a dat autografe voluntarilor din adăpost şi s-a fotografiat alături de ei.

„Nu mi-am imaginat că e un om atât de vesel, atât de pozitiv a tocat legume, a mestecat în ceaune, a pus tocăniţa în castroane, nicio secundă nu a făcut un pas înapoi. Şi a fost treabă multă. Nu e uşor să găteşti 550 de porţii de mâncare. Helmut Duckadam ne-a ajutat astăzi să tragem un semnal de alarmă, să spunem încă o dată societăţii româneşti că adăposturile de animale sunt pline, că adopţia face diferenţa, că e nevoie de voluntari ca de aer.”, a declarat Anca Tomescu, reprezentant Adăpostul Speranţa.

Evenimentul „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă ajunge astfel la a patra ediţie. Dincolo de o masă caldă şi delicioasă, câinii din Adăpostul Speranţa au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopţie ori despre voluntariat, pe www.adapostulsperanta.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati