FOTO Horațiu Mălăele la Chișinău: teatru, caricaturi și poezie

Celebrul artist Horațiu Mălăele a venit, pentru prima dată la Chișinău cu spectacolul „Sunt un orb”, pe scena Teatrului Satiricus „Ion Luca Caragiale” vineri, 14 iulie.

 

Concepută sub forma unui monolog alcătuit din poezii și proză scurtă semnate de Emil Brumaru, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, dar și creații proprii, spectacolul a cuprins și momente de improvizație, pline de umor, care au încântat publicul.

One man show-ul a pus în valoare întreaga măiestrie și carismă a unuia dintre cei mai iubiți artiști ai scenei românești. „Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră”, a mărturisit Horaţiu Mălăele.

Artist complet, Horațiu Mălăele a publicat și mai multe cărți, printre care „O Poveste cam ciudată și alte două povestiri (trei întâmplări cu tâlc)” și „Poezii și vorbe-n vânt (un volum de ilustraţii şi satiră)”, care le-au fost oferite publicului prezent la Teatrul Satiricus, de către Horațiu Mălăele.

În aceeași seară, participanții au fost invitați să admire o expoziție alcătuită din mai multe caricaturi realizate de Horațiu Mălăele.

Întregul proiect a fost inițiat și finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova în parteneriat cu Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale”, din Chișinău.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati