FOTO/ Imaginea lui Carmen Iohannis, folosită pentru promovarea unui magazin de bijuterii. Soția președintelui a purtat accesorii de peste 12.000 de euro

O casă de bijuterii a publicat pe conturile sale de Facbeook și Instagram fotografii cu Carmen Iohannis, soția președintelui țării Klaus Iohannis, în care aceasta poartă un colier și un inel cu diamante.

Imaginea lui Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost folosită pentru promovarea unei companii de bijuterii. Fotografii cu Carmen Iohannis care purta bijuterii în valoare de peste 12.000 de euro au fost postate pe rețelele de socializare.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, a scris casa de bijuterii în limba engelză într-o postare pe Facebook cu fotografii cu Carmen Iohannis purtând respectivele bijuterii.

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro

Potrivit informațiilor de pe site, bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la un eveniment din Germania au o valoare de peste 12.000 de euro, scrie Hotnews.ro.

Mai exact este vorba despre un Colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 48.000 LEI și un Inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe cu un preț de 12.500 LEI.

Aceasta firmă de bijuterii este și furnizorul oficial al Casei Regale din România.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati