FOTO Lucian Judele, viceprimar USR, își lansează candidatura la Primăria Sectorului 3: ”Este timpul să spunem stop paveliadei și distrugerii spațiului verde”

1
85
Lucian Judele, viceprimar al USR Sector 3, anunță că va candida la Primăria Sectorului 3.
  • Uniunea Salvați România (USR) a prezentat, în cadrul unui eveniment, candidatul USR Sector 3 pentru funcția de Primar al Sectorului 3. Este vorba despre Lucian Judele, care în acest moment deține funcția de viceprimar al Sectorului 3.

”Imaginați-vă că în Sectorul 3 s-ar fi construit un spital de cardiologie, unul de interne și, de ce nu?, poate și o clinică de dezintoxicare. Banii pe 3 spitale, pe care primarul Negoiţă a considerat că e mai bine să-i îngroape în Hala Laminor, unde, ca prin minune, vă apărea un nou mare complex imobiliar marca Negoiță. Haideți să scoatem Sectorul 3 de la stăpân și să-l dăm pe mâna managerilor care vor însănătoși Sectorul 3!” afirmă Lucian Judele, candidat USR la Primăria Sectorului 3.

Foto: newsbucuresti.ro
”Este timpul să spunem stop paveliadei și distrugerii spațiului verde, adică distrugerii sănătății și vieții noastre. Este timpul să nu mai contribuim la îmbogățirea familiei Negoiță. Este timpul să transformăm Sectorul 3 într-un sector al oamenilor pe care să-i implicăm direct în procesul de decizie al administrației publice”, a declarat Lucian Judele.
  • ”Sunt conștient de faptul că astăzi, mai mult ca oricând, este necesară o regenerare democratică și o asumare a răspunderii și intrare într-o bătălie împotriva unui adversar cu resurse infinite”, a completat candidatul USR la Primăria Sectorului 3.
Foto: newsbucuresti.ro

”Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obișnuit. Este un om care și-a dedicat viața și cariera serviciului pentru ceilalți, un medic și un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările și oportunitățile de modernizare ale comunității noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câștigat!”, a afirmat la evenimentul de lansare al candidatului, Cătălin Drulă, președinte USR.

”Lucian Judele este un antreprenor care construia mici spitale acasă la oameni”

La rândul său, liderul USR București Vlad Voiculescu a afirmat că la Sectorul 3 nedreptatea și furăciunile se văd din avion și că oamenii au nevoie de decidenți politici cărora să le pese de lucrurile cu adevărat importante.

”Oamenilor din România le trebuie decidenți politici cărora să le pese de lucrurile cu adevărat importante, le trebuie oameni care urăsc nedreptatea. Vrem să vedem oameni care construiesc și oameni curajosi. Asta a oferit și va oferi USR peste tot acolo unde oamenii ne dau putere.

Lucian Judele este un om care, la fel ca mulți români, a reușit să-și construiască înainte de politică o carieră solidă. Lucian Judele a fost un antreprenor de succes în Italia, lângă Lacul Como. A ajutat oameni, având în același timp un business, a ajutat oameni cu ceea ce era cel mai important pentru ei, sănătatea. Lucian Judele este un antreprenor care construia mici spitale acasă la oameni. De când s-a întors în România și s-a alăturat USR, omul acesta încearcă să ajute oameni cu ceea ce este important pentru ei, donare de sânge, programe de screening pentru cancere, lucruri pe care le-a făcut din funcția de viceprimar.”, a completat Vlad Voiculescu, liderul USR București.

De asemenea, el a amintit de amenințările cu moartea primite de viceprimarul USR Lucian Judele din partea unor angajați ai primăriei Sectorului 3 care lucrau pentru familia Negoiță.

La eveniment au participat Cătălin Drulă, Președintele USR, Vlad Voiculescu, Președintele USR București, Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, deputaţii Claudiu Năsui, Oana Țoiu, Diana Stoica, Denisa Neagu, Diana Buzoianu, Cristian Seidler, Tudor Pop, şi senatorii Simona Spătaru, Silvia Dinică și Ștefan Pălărie.
Foto: Newsbucuresti.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.