FOTO/ Mai multe trenuri care sosesc la Gara de Nord înregistrează întârzieri

Mai multe trenuri care trebuie să sosească la Gara de Nord înregistrează întârzieri, în această dimineață. Un tren internațional care vine de la Budapesta are întârziere mai bine de o oră.

  • În acest moment, mai multe trenuri care trebuie să ajungă la Gara de Nord au întârzieri între 5 și 70 de minute.

Astfel, un tren internațional care vine de la Budapesta are întârziere mai bine de o oră.

De asemenea, sunt afectate și câteva garnituri care sosesc de la Craiova, Suceava sau Brașov.

Pentru informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor se poate acecesta pagina CFR Live.

CFR Călători a anunțat, duminică seara, că mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, care au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate şi la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică, cu implicaţii în circulaţia trenurilor de pe secţiile Petroşani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Topliţa, Timişoara-Caransebeş.

„CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, după redeschiderea circulatiei.Programul de circulaţie în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, în funcţie de evoluţia fenomenelor atmosferice, sunt posibile şi alte decalări ale orariilor trenurilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati