FOTO/ O grădiniță ultramodernă a fost inaugurată în localitatea Gruiu

O grădiniță ultramodernă a fost inaugurată în localitatea Gruiu și va funcționat după un program prelungit la Gruiu.

„Astăzi a fost inaugurată. 200 de copii vor putea învăța aici. Este o clădire modernă, are nouă săli de curs, bucătărie, spații mari de joacă, adăpost antiatomic. 

Totul e supravegheat video, există și sistem de alarmare în caz de incendiu. Mai mult, au fost montate panouri fotovoltaice care asigură integral consumul de energie electrică și panouri solare care produc apa caldă necesară. În plus: mobilier modern, încălzire în pardoseală, televizoare, laptopuri, imprimante. În acest moment, 149 de copii sunt înscriși la grădiniță, în Gruiu. Ei învață acum în mai multe unități. După vacanță, se vor muta în noua clădire.

Această grădiniță cu program prelungit a fost construită de Primăria Gruiu, Consiliul Județean Ilfov și Ministerul Dezvoltării. Valoarea proiectului a fost de 12 milioane de lei. Îi felicit pe colegii mei de la Primăria Gruiu, pe primarul Ion Samoilă și pe viceprimarul George Ghiulea, pentru munca extraordinară depusă! Investițiile în educație sunt extrem de importante pentru noi. Înseamnă bani alocați pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a anunțat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati