FOTO Operatorii de telefonie, TV și net, somați să dea jos cablurile de pe stâlpii de iluminat. Clotilde Armand: Daca nu fac asta o vom face noi

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere operatorilor de telefonie, televiziune sau internet, care au cabluri supraterane agățate de stâlpii de iluminat să găsească alte soluții pentru furnizarea serviciilor. Edilul de sector îi avertizează pe furnizori că le va da Primaria jos, daca nu o vor face ei.

Clotilde Armand a postat pe pagina sa de Facebook un stâlp de iluminat din fața Primăriei Sectorului 1 încărcat de cabluri ale furnizorilor de servicii de telefonie, televiziune sau internet.

„Sincer? Ma mir cum de nu a căzut acest stâlp de iluminat din fața primariei care este sugrumat de cablurile operatorilor de telefonie, internet, televiziune etc. Aceste situații reprezintă un pericol public și se regăsesc în mai multe zone din sector”, a transmis Clotilde Armand.

„Voi înainta către toți operatorii o adresă prin care sunt anunțați că trebuie sa elibereze stâlpii. Daca nu fac asta o vom face noi”, a mai precizat primarul Sectorului 1 pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati