FOTO/ Peste 50.000 de oameni s-au bucurat de experiența iMapp Bucharest – Winners League

1
368

Peste 50.000 de oameni s-au bucurat de experiența iMapp Bucharest – Winners League, în Piața Constituției, la cea de-a 8-a ediție a celui mai mare concurs internațional de 3D video mapping din lume, a anunțat, pe Facebook, primarul general Nicușor Dan.

 

Juriul, format din importanți specialiști internaționali în artele audiovizuale, a decis marele câștigător al Premiului ediției 2023, artista Julia Shamsheieva, originară din Ucraina, cu lucrarea „Clarobscur”.

Ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest, renumitul artist internațional Jean – Michel Jarre, a fost prezent la București și i-a înmânat personal acesteia trofeul evenimentului.

Julia Shamsheieva, câștigătoare iMapp Bucharest – Winners League 2023, este o artistă din Odessa, care creează  lucrări artistice captivante 3D și în mișcare. Ea deține o diplomă de licență în Arte și este membră a Uniunii Designerilor din Ucraina. Activitatea ei constă în lucrul diverse categorii media, cum ar fi: video mapping, artă digitală, lumini și instalații interactive, AR și VR. Folosind luminile pentru a crea o poveste, artista depășește barierele uzuale de exprimare și transpune într-un context aparte principalele sale aspirații.

În premieră la iMapp Bucharest, publicul l-a întâlnit pe PIXEL, noul MC virtual, generat AI care s-a adresat spectatorilor chiar de pe suprafaţa de proiecţie, asigurând o experienţă interactivă și prezentând echipele participante care au explorat creativ tema concursului, CONTRASTS, într-un spectacol de lumină, sunet și culoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.