FOTO/ Piedone: Domnule primar, Daniel Băluță, mi-s mândru că un elev și-a depășit profesorul

„Efortul pe care-l faci pentru a deveni numărul unu pentru o comunitate este răsplătit atunci când vezi bucurie în jurul tău! Când vezi o întreagă comunitate că se bazează pe tine! Când vezi că oamenii știu că sunt pe mâini bune, iar viitorul copiilor și nepoților lor este unul plin de speranță!

A venit timpul ca noi, bătrânii din administrație, să facem un pas în spate și să predăm ștafeta tinerei generații. Sunt ferm convins că primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, va fi o locomotivă pentru București și pentru primarii din generația lui!

La fel de convins sunt și că cel mai tânăr primar din București de după revoluție, Vlad Popescu Piedone, va duce mai departe numele Piedone, cu o echipă nouă, formată din oameni tineri și cu proiecte bazate pe tehnologie, care mie mi-au lipsit adesea.

Domnule primar, Daniel Băluță, mi-s mândru că un elev și-a depășit profesorul!

Domnule primar, împreună cu viitorii primari, Vlad Popescu Piedone, Rareș Hopincă, George Tuță, Robert Negoiță, Ciprian Ciucu și chiar cu primarul general, Nicușor Dan, care trebuie să înțeleagă importanța colaborării cu primarii de sectoare, aveți șansa (și obligația fată de cetățeni) să puneți pe harta României, o capitală cu adevărat europeană! Așa cum Daniel Băluță a pus pe harta Bucureștiului Sectorul 4 și cum, fără lipsă de modestie, am adus „comuna” Sectorul 5 în rândul sectoarelor de frunte.

Mai sunt multe de făcut, desigur, dar Vlad Popescu Piedone va duce mai departe proiectele mele și va veni cu alte noi proiecte, la fel ca toți primarii performanți ai Bucureștiului.

Iată că imposibilul se poate face posibil în orice administrație, daca îți pui sufletul în ceea ce faci.

Felicitări, mon cher! Felicitări, Daniel Băluță!”, a scris primarul Sectorului 5, Cristian Popescu, Piedone, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati