FOTO PMB a organizat mai multe evenimente pentru promovarea adopției câinilor / În total, 14 căței și-au găsit un nou cămin

Primăria Municipiului București, împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Proedus, Circul Metropolitan și ARCEN au organizat, pentru al doilea weekend consecutiv, în perioada 31 iulie – 01 august, mai multe evenimente pentru promovarea adopției câinilor din adăposturile ASPA.

  • 14 căței și-au găsit un cămin în acest weekend

Astfel, sâmbătă și duminică, în timpul dimineții, a fost organizat un târg de adopții în Parcul Izvor, cu sprijinul Circului Metropolitan București, iar în timpul serii, cățeii, însoțiți de angajați ASPA și voluntari Proedus și ARCEN, au ieșit la plimbare pe șoseaua Kiseleff, pentru a fi mai aproape de oameni, în cadrul proiectului ”Străzi deschise”.

 

În total, 14 căței și-au găsit un cămin în acest weekend.

Mulțumim voluntarilor Proedus și ARCEN pentru sprijinul acordat în derularea activităților pentru promovarea adopției cățeilor.

Colaborarea dintre ASPA, Circul Metropolitan București, Proedus și ARCEN este la început, evenimente asemănătoare urmând a fi organizate în fiecare weekend, până pe 26 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati