FOTO/ Primăria Municipiului București a expertizat tehnic mai multe clădiri din centrul orașului

Primăria Municipiului București, prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, anunță că a expertizat tehnic mai multe clădiri din centrul Capitalei.

„Am finalizat, prin AMCCRS, expertizarea a cinci imobile situate în zona centrală a Bucureștiului, în cadrul programului care a fost demarat în urmă cu trei luni. 

Este vorba despre clădirile de pe Bd. Gheorghe Magheru nr. 16-18, Str. Radu Cristian nr. 1, Bd. Hristo Botev nr. 26, Bd. Pache Protopopescu nr. 21 și Str. Vasile Lascar nr. 6.

În continuare se lucrează la expertizarea altor 17 clădiri, printre care se numără și imobile monumente istoric precum casa Suțu Lahovary) sau clădiri de pe bulevardul Gheorghe Magheru, str. Kogalniceanu, str. Popa Tatu, Calea Moșilor etc.

Reamintim că în anul 2021, AMCCRS a încheiat două acorduri cadru pentru expertizarea tehnică a imobilelor din București. 

Expertizarea este primul pas în consolidarea imobilelor, fiind urmată apoi – în funcție de rezultate – de proiectarea pentru lucrările de consolidare”, a spus primarul general Nicușor Dan.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati