FOTO Primăria Sectorului 6 a pus fântâni arteziene sub pasajul Basarab. Ce spune Gabriel Mutu

Primăria Sectorului 6 a pus fântâni arteziene sub pasajul Basarab. Fântânile sunt încastrate în paviament și sunt formate din mai multe jeturi de apă care se ridică până la înălțimea de un metru și jumătate, cu jocuri de lumini colorate.

Administrația Domeniului Public a Sectorului 6 a făcut recent probe la fântânile arteziene și a postat pe Facebook câteva fotografii.


La rândul său, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, îi invită pe bucureșteni, după finalizarea stării de urgență, să se încarce cu bună dispoziție din această zonă nou modernizată.

”Culorile au dat viață uneia dintre porțile de intrare în Sectorul 6: zona Orhideea a Podului Basarab. Nu numai colorarea stâlpilor podului hobanat a fost inclusă în reamenajarea urbanistică a zonei, cât și refacerea spațiilor verzi, construirea fântânilor de tip dry-deck și amenajarea a peste 100 de locuri de parcare.

Vă doresc o duminică plăcută și vă invit, după finalizarea stării de urgență, să vă încărcați cu bună dispoziție din această zonă nou modernizată a sectorului nostru”, a scris Gabriel Mutu pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati