FOTO/ Proiectul “Împreună învățăm despre animale!”, derulat de Primăria Bucureşti, a ajuns la final

1
212

Proiectul “ÎMPREUNĂ ÎNVĂȚĂM DESPRE ANIMALE!”, derulat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS și ASPA, a ajuns la final. 

În cadrul programului desfășurat în perioada 20 octombrie – 24 noiembrie, 2.000 de elevi din 78 de școli bucureștene au învățat lucruri utile despre animale.

Angajați ai PROEDUS și ASPA, formatori și voluntari au mers în școli, le-au vorbit elevilor despre animale și le-au împărțit acestora broșuri educative cu informații și desene atractive. 

Fiecare vizită a fost o bucurie, mai ales că la ore elevii au putut interacționa și cu căței din centrele ASPA. Entuziasmul copiilor a fost, de fiecare dată, la cote maxime, așa că nu au ratat nicio ocazie de a-și manifesta iubirea față de animale – au fost foarte activi la ore, au făcut desene și texte dedicate acestora. Mai mult, o elevă participantă la proiect a venit cu mama sa la târgul de adopții din 19 noiembrie, de unde a adoptat cățelul pe care l-a cunoscut în timpul unei lecții informative.

Reușita proiectului se datorează și cadrelor didactice, conducerii școlilor, dar și Inspectoratului Școlar al Municipiului București, partener al programului.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.