FOTO Ramona Bădescu, donație către Primăria Capitalei. Firea: Este alături de români, deși trăiește de mulți ani în Italia

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță că Ramona Bădescu a făcut mai multe donații pentru susținerea medicilor și a copiilor din România.

Ramona Bădescu, membră a Asociației Românilor din Italia, a donat Primăriei Capitalei măști de protecție și ouă de ciocolată, iar Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București le-a distribuit în centrele sociale și de carantină administrate de Primăria Municipiului București.

„Mulțumesc, Ramona Bădescu! O artista îndrăgită de români care trăiește de mulți ani în Italia. În această perioada grea, a venit în sprijinul medicilor și copiilor din țară.

Mulțumesc încă o dată tuturor celor care dau dovadă de solidaritate față de semenii lor în această perioada atât de dificilă și aleg să dea o mâna de ajutor sau să doneze echipamente medicale, hrană, îmbrăcăminte sau cărți celor care au nevoie de acestea.

 

Este un gest emoționant, mai ales că Ramona Bădescu este alături de români, deși trăiește de mulți ani în Italia! Îi mulțumesc încă o dată, și doresc multă sănătate, răbdare și încredere atât românilor din Italia cât și italienilor atât de încercați de pandemia de coronavirus!”,  a scris Gabriela Firea pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati