FOTO/ Rareș Hopincă: Lucrările merg bine în zona Humulești-Sălaj și până la finalul lunii totul va fi gata

Rareș Hopincă, city manager la Sectoru 5, anunță că „lucrările merg bine în zona Humulești-Sălaj și până la finalul lunii totul va fi gata”.

„Am început ziua la Bucharest Half Marathon, în Piața Constituției și am continuat pe șantiere.

 Lucrările merg bine în zona Humulești-Sălaj și până la finalul lunii totul va fi gata.

 Am schimbat mult zona. Arată mult mai bine, sunt mai multe parcări, spațiile verzi, care erau pline de magazii, cauciucuri și moloz, încep să arate civilizat, iar străzile pline de mașini încep să fie mai aranjate. 

 Pietonii au rutele lor, nu mai trebuie să meargă pe stradă, între mașinile parcate și cele în viteză. Chiar și animalele de companie vor avea o surpriză: săptămâna viitoare va răsări un loc amenajat special pentru micii noștri prieteni, în mijlocul cartierului.

 Am trasat o parte din locurile de parcare nou înființate și continuăm să trasăm, în urma asfaltării.

 Teii deja plantați o duc bine, au înverzit. Alții își fac loc printre pomii bătrâni și în câțiva ani vor umple cartierul cu miros de flori de tei. 

 Probabil mai plantăm și săptămâna viitoare pomii în batot, care sunt păstrați în condiții controlate în bazele noastre. După aceea, vremea nu ne mai permite și revenim cu platările în toamnă.

 Echipele noastre au progresat foarte bine în această săptămână și în Rahova, și în Ferentari, și în Podul Giurgiului, iar străzile de pământ începute se transformă pe zi ce trece. Peste o săptămână, două nu veți mai recunoaște zona!”, a scris Hopincă, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati