FOTO Se schimbă țevile de termoficare vechi și ruginite din zona Eroii Revoluției

Au început lucrările de schimbare a țevilor de termoficare în zona Eroii Revoluției, a anunțat Daniel Băluță, edilul Sectorului 4.

Edilul spune ca odată finalizate aceste intervenții asupra rețelei de termoficare, sute de blocuri de pe Giurgiului și Oltenitei nu ar trebui să mai aibă probleme cu apa caldă și caldură.

Este greu însă de estimat când se vor finaliza lucrările, însă autoritățile dau asigurari ca se lucrează în ritm alert.

”Lipsa apei calde și a căldurii în apartamente ne-a dat bătaie de cap de câteva ierni încoace, așa că țevile de termoficare vechi, ruginite și pline de petice vor fi înlocuite. Vrem ca totul să se termine cât mai repede, în ore sau poate zile, însă acest lucru este imposibil”, scrie primarul de sector.

În aceeași postare, Daniel Băluță face și un apel la locuitorii afectați în momentul acesta de lucrările amintite să aibă răbdare și să fie înțelegători, iar același apel se îndreaptă și către șoferii care vor avea bătăi de cap în trafic, în zona unde se intervine penru schimbarea țevilor uzate.

”Condițiile de muncă sunt extrem de grele. Echipați cu salopete, ochelari și măști, muncitorii abia pot respira din cauza temperaturii ridicate, a umezelii și a particulelor de fibră de sticlă și praf. Trebuie să fim răbdători și înțelegători pentru că totul este spre binele nostru. Aceste lucrări cauzează probleme în trafic, însă altfel nu se poate lucra”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati