FOTO/ Sectorul 2: Autoritățile au făcut curățenie la un imobil plin de gunoaie

Poliția Locală Sector 2 a constatat faptul că în curtea imobilului 27 de pe Str. Salcâmilor sunt depozitări necontrolate de deșeuri. 

Pentru neregulile constatate, proprietarii imobilului au fost amendați,în conformitate cu  prevederile H.C.L.S2  nr.301/2019 – privind stabilirea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2 al Municipiului București.

De asemenea, a fost notificată Direcția Venituri Buget Local Sector 2, în vederea aplicării măsurilor de supraimpozitare în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 81/2017, modificată și completată cu Hotărârea Consiliului Local Sector 2 nr. 118/2017 – pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea condițiilor de impunere a supraimpozitării pe terenurile/curțile neîngrijite de pe raza Sectorului 2 al Municipiului București, precum și a criteriilor de încadrare a terenurilor de pe raza Sectorului 2 al Municipiului București în categoria terenurilor neîngrijite.

Având în vedere faptul că, în urma măsurilor întreprinse anterior nu s-a intervenit pentru salubrizarea și igienizarea imobilului, a fost demarată procedura privind intervenția autorității publice locale de salubrizare.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati