FOTO/ Soția lui Volodimir Zelenski: Ocupanții ucid copii ucraineni. O fac conștient și cu cinism

Olena Zelenska, soţia preşedintelui ucrainean, a postat un mesaj sfâşietor despre copiii care au murit de când Rusia a invadat Ucraina, scrie digi24.ro.

În postarea făcută pe Facebook, ea a dat câteva exemple şi a menţionat că mulţi alţii sunt blocaţi în subsoluri şi mor de foame.

Ocupanții ucid copii ucraineni. O fac conștient și cu cinism. Peste 38 de copii au murit în Ucraina. Şi acest număr poate creşte în timp ce eu vă vorbesc! Când Federaţia Rusă spune invadatorii nu îi atacă pe civili, arătaţi-le aceste fotografii! Arătaţi-le chipurile acestor copii care nu au avut şansa să crească”.

Câți copii mai trebuie să moară pentru ca trupele ruse să nu mai tragă și să fie de acord cu coridoarele umanitare? Cât de mult sânge mai trebuie vărsat și câți oameni trebuie să mai moară de foame pentru ca trupele ruse să nu mai distrugă vehicule pașnice și să efectueze misiuni umanitare?”, a continuat ea.

Olena Zelenska a făcut un apel către presa internaţională să prezinte această realitate şi a precizat că şi rusoaicele trebuie să vadă ce fac soţii şi fraţii lor în Ucraina.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati