FOTO Spațiu neîngrijit din Cartierul Străulești, transformat în terenuri de sport

Locuitorii cartierului Străulești se vor putea relaxa și vor putea face sport în aer liber la ei în cartier! Primăria Sectorului 1 va amenaja mai multe spații destinate practicării sportului pe un teren situat în Intrarea Străulești nr. 11.

Pentru a putea derula acest proiect, în ședința de marți, 23 martie 2021, a Consiliului Local a fost aprobată o hotărâre prin care se solicită Consiliului General al Municipiului București transmiterea în administrarea Consiliului Local Sector 1 a imobilului aparținând domeniului public al Municipiului București situat în Intrarea Străulești nr. 11.

Este vorba despre un teren care a fost cuprins în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului București, însușit prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 186/2008, la pozițiile 257-270.

Acest teren nu este în prezent utilizat și este ocupat cu vegetație spontană, fapt ce conferă un aspect insalubru și neîngrijit întregii zone.

Administrația locală își propune să amenajeze aici un spațiu multifuncțional care să corespundă nevoilor comunității din zonă și care să includă terenuri pentru practicarea sportului de masă. Astfel, locuitorii din acest acest cartier vor putea să facă sport și mișcare în aer liber în apropierea locuinței fără să mai fie necesar să se deplaseze pe distanțe lungi pentru a beneficia de astfel de spații amenajate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati