FOTO Târg de Crăciun la Senat

În perioada 5-16 decembrie a.c, Senatul României este gazda Târgului de Crăciun unde  expozanții sunt mici producători artizanali care oferă spre vânzare cadouri unice, confecționate manual. 

Accesul la Târgul de Crăciun din Parlament se poate face pe la intrarea A1 din Senat.

Și, pentru că această perioadă este una magică, a bunătății și generozității, organizatorii au invitat și Asociația ALMA, care sprijină bolnavii de cancer, să fie prezentă cu decorațiuni de Crăciun confecționate de acești oameni aflați în suferință.

Organizatorul evenimentului, PartyBalloons, ne-a declarat: Suntem extrem de încântați să fim prezenți aici, la Senat. Târgul este deschis atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori. Găsiți la noi cele mai originale cadouri pentru Crăciun. Pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Bucuria de a dărui nu are vârstă”.

În aceeași perioadă are loc și expoziția Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, intitulată Scena de la Polul Nord. Exemplarele expuse au peste 100 de ani, fiind contemporane cu directorul al cărui nume îl poartă muzeul.

Așadar, găsiți la Senat, timp de două săptămâni, turtă dulce, bunătăți ca la mama acasă, decorațiuni, căpșune în ciocolată, globuri și baloane, dar și multe alte surprize pregătite de cei prezenți.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati