FOTO/ Teatrul de Comedie din București are un nou „membru”. Este vorba despre un câine luat de la ASPA de actorul Mihai Bendeac

Are 4 ani, este foarte frumoasă și extrem de jucăușă. De marți aseară, locuiește la Teatrul de Comedie din București, instituție care va fi, de acum încolo, casa ei!

Este vorba despre o cățelușă care a avut marele noroc să ajungă de la centrul de adopții ASPA Pallady direct în echipa de la Teatrul de Comedie. Actorul Mihai Bendeac a venit marți la adăpost să o ia. 

“Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, a mărturisit actorul, care s-a gândit deja la un nume pentru cățelușă: Thalia, muza comediei.

Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea, director adjunct al Teatrului de Comedie, care cunoștea cățelușa de când era pe stradă. A vorbit cu Mihai Bendeac despre cățelușă și, după ce au primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

Thalia a stat de la începutul acestei luni în centrul de adopții, unde a ajuns după o perioadă petrecută pe străzi. Cățelușa este acum microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati