FOTO/ Tren defect pe ruta CFR Craiova-București. Călătorii și-au continuat drumul pe jos, pe calea ferată

0
379
Foto: Antena3 CNN

Un tren CFR pe ruta Craiova-București s-a defectat după doar cinci staţii. După ce au stat două ore în tren fără să ştie ce se întâmplă, oamenii au fost poftiţi să îşi continue călătoria pe jos, notează Antena3 CNN.

În jur de 60 de călători care erau în trenul 13262 pe ruta Craiova-București au fost nevoiți să o ia la pas pe calea ferată. Trenul a plecat după ora 3 din Craiova și a oprit după doar 5 stații la Pârvu Roșu, în Argeș.

Oamenii spun că au așteptat două ore ca să afle dacă trenul va fi reparat sau nu. Apoi, li s-a cerut să coboare și să meargă pe jos până la stradă.

În jur de un kilometru au parcurs, cu toții, pe calea ferată. Când au ajuns la stradă, oamenii spun că au mai așteptat 45 de minute ca să vină un autocar să îi ducă în Gara Pitești.

Foto: Antena3 CNN

Călătorii susțin că trenul nu s-ar fi defectat pe drum, ci ar fi plecat defect. Şi nici nu e prima oară când li se întâmplă asta.

Potrivit sursei citate, până la acest moment purtătorul de cuvânt al CFR Călători nu a răspuns la telefon pentru a oferi lămuriri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.