FOTO/ Un bărbat a vandalizat o căsuță cu cărți din Parcul Brâncuși din Sectorul 6: „Actele de vandalism trebuie să înceteze!”

Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere după ce noaptea trecută a distrus o căsuță cu cărți și le-a aruncat în fântâna arteziană dintr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Căsuța fusese construită cu ajutorul persoanelor cu dizabilități și era amplasată în parc.

Primăria Sectorului 6 a făcut publice imaginile cu autorul faptei, pe pagina de Facebook: „Actele de vandalism trebuie să înceteze!”.

incidentul a avut loc în noaptea de 12 spre 13 septembrie, la ora 1.59.

„Azi noapte, la ora 1.59, un individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce distrugea căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși. Însoțit de o femeie, acesta s-a oprit, a scos cărțile rând pe rând și le-a aruncat în fântână”.

 

Vandalul a aruncat cărțile într-o fântână arteziană

După ce a aruncat cărțile, bărbatul a lovit cu piciorul și a rupt ușa căsuței construite de persoanele cu dizabilități:

„La final, a lovit cu piciorul și a rupt ușa căsuței muncite de persoanele cu dizabilități, de care au grijă colegii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6”, a mai transmis Primăria.

 

În urma evenimentului, Primăria Sectorului 6 a depus plângere la Poliție pentru ca vandalul să fie identificat și pedepsit.

Paguba suferită va fi plătită de firma de pază care asigură perimetrul parcului.

„În plus, firma de pază care asigură perimetrul parcului va plăti paguba. Astfel de atitudini nu sunt acceptate în comunitatea din 6”, a mai transmis Primăria Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati