FOTO Un depozit ilegal de deșeuri a fost descoperit chiar în centrul Capitalei

Un depozit ilegal de deșeuri a fost descoperit chiar în centrul Capitalei, anunță Ministerul Mediului într-o postare pe Facebook.

Ministrul Tánczos Barna și secretarul de stat pentru mediu, Róbert Szép, au mers astăzi, alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe strada Apolodor din centrul Capitalei, acolo unde Poliția Locală a Sectorului 5 a descoperit un depozit ilegal de deșeuri.

Foto Ministerul Mediului – România
”Este inadmisibil ca un astfel de focar de infecție să existe în centrul Capitalei României, într-o zonă înconjurată de blocuri de locuințe și sedii de instituții. Îi felicit pe reprezentanții Primăriei Sectorului 5 și pe domnul primar Popescu Piedone pentru această acțiune, care este un exemplu demn de urmat de toate administrațiile locale.
Acum, prioritatea este ecologizarea zonei și impunerea de măsuri pentru ca această situație să nu se repete. Însă nu trebuie să ne oprim și trebuie să încercăm să îi identificăm pe cei care au aruncat deșeurile aici. Le-am transmis reprezentanților Poliției Locale că se pot baza pe sprijinul comisarilor Gărzii de Mediu pe parcursul acestei investigații”, a declarat ministrul Barna Tánczos.
Foto Ministerul Mediului – România
Angajații de la Primaria Sectorului 5 lucrează chiar acum la curățarea zonei, întreaga cantitate colectată urmând să fie transferată către un depozit autorizat. Cheltuielile aferente întregii operațiuni vor fi suportate de proprietarul terenului.
Foto Ministerul Mediului – România

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati