FOTO Un șofer și-a parcat mașina pe trotuar, cu o roată pe postamentul unei cruci. A intervenit Poliția Locală București

Poliția Locală din București s-a autosesizat cu privire la o postare apărută în mediul online, în care un șofer și-a parcat mașina ilegal, pe trotuar, cu una dintre roți urcată pe postamentul unei cruci. Agenții de ordine au demarat procedura de identificare și sancționare a conducătorului auto, transmite instituția.

”Astăzi, 06.02.2024, Direcția Generală de Poliție Locală si Control a Municipiului București s-a autosesizat cu privire la o postare apărută în mediul online, în care era prezentată o fotografie de pe Str. Mircea Vulcănescu cu un autovehicul parcat neregulamentar pe trotuar, cu una dintre roți urcată pe postamentul unei cruci amplasată în memoria decesului unei persoane.”, transmite Poliția Locală București într-o postare pe Facebook.
  • Polițiștii locali ajunși la fața locului au constatat contravenția și au demarat procedura de identificare și sancționare contravențională a conducătorului auto, mai arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati