FOTO/ VIDEO Cisternă cu 30 de tone de motorină și benzină, în flăcări pe A1

0
222

Incident grav pe A1 București – Pitești. O cisternă încărcată cu 30 de tone de motorină și benzină a luat foc, circulația pe sensul de mers spre Pitești fiind blocată.

UPDATE Circulația a fost reluată pe A1, sensul de mers spre Pitești. Centrul Infotrafic anunță că pericolul a fost îndepărtat, iar ambele benzi de circulație, degajate.

Trei autospeciale ale ISU Argeș au intervenit în cel mai scurt timp pentru a stinge incendiul. Din cauza pericolului existent, circulația a fost blocată pentru scurt timp. Ulterior, după stingerea incendiului, s-a reluat, însă numai pe o singură bandă.

O roată a explodat în mers

Pompierii „au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă”, informează ISU Argeș. La fața locului s-au mai deplasat și „un echipaj SMURD şi un echipaj CBRN”, scrie gandul.ro.

Cisterna transporta 30 de tone de motorină şi benzină, arată Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Argeș. În cel mai scurt timp, incendiul a fost lichidat de pompieri. Cauza izbucnirii sale este în curs de stabilire, dar se pare că autocisterna ar fi rămas imobilizată pe autostradă din cauza unui incendiu izbucnit la o roată.

„Din cauza unei autocisterne rămase imobilizate pe suprafaţa de rulare (incendiu la o roată), pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 101 (Oarja, judeţul Argeş), circulaţia este restricţionată pe banda 1”, a informat și Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.