FOTO / VIDEO Clerici și polițiști din Sectorul 6 al Capitalei au donat sânge

0
672

Luni s-a încheiat prima zi din Campania de donare de sânge organizată la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucuresti, care are loc în perioada 12-14 octombrie.

Majoritatea donatorilor din prima zi au fost angajații Poliției sectorului 6 reprezentați de comisar șef Dumitru Sorinel Apostol și preoți ai Protoieriei sectorului 6 reprezentați de protopop Burlacu Costel.

”După cum bine știți, colega noastră Țoapa Elena Ramona a beneficiat de ajutorul vostru în ceea ce privește donarea de sânge, ea aflându-se acum internată la o clinică de specialitate din Italia, continuându-și tratamentul. Acum ea vă îndeamnă să donați în continuare pentru persoanele care au nevoie de sânge”, este mesajul celor de la poliția Sectorului 6.

Citește și: Amplă campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzii Sanguină București

Fundația Sânge pentru România în colaborare cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Sector 6, Poliție și Protoieria Sector 6 din Capitală organizează o amplă campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucuresti.

Campania are loc în perioada 12-14 octombrie, în intervalul orar 10.00-13.00.

De asemenea, românii sunt invitați în toate centrele de transfuzie din țară pentru a oferi din sângele lor celor aflați în nevoie!

Mai multe detalii pe Pagina de facebook Sange pentru România și site-ul www.sangepentruromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.