FOTO/ Vlad Popescu Piedone răspunde acuzațiilor că ar consuma substanțe interzise: ”Când denigrările unor incapabili îmi afectează viața personală și profesională, spun STOP!”

Vlad Popescu Piedone, candidatul din partea PUSL la Primăria condusă acum de tatăl său, Cristian Popescu Piedone, răspunde, într-o postare pe Facebook, la acuzațiile lui Alexandru Dimitriu, consilier USR, care l-a acuzat pe fiul lui Piedone că ar consuma substanțe interzise și i-a lansat provocarea de a merge pentru a face un test antidrog.

„Când minciunile unor contracandidați îmi afectează copiii și familia, spun STOP!

Când denigrările unor incapabili îmi afectează viața personală și profesională, spun STOP!

De la începutul campaniei electorale, candidatul SUBZERO credibilitate, că tot îi plac jocurile video, m-a denigrat, a mințit și a lansat atacuri la persoană!

Un candidat mult prea mic, userist de meserie, care nu e în stare să construiască, nu e în stare să aducă nimic bun pentru comunitatea Sectorului 5, obsedat de mine și familia mea, a lansat în spațiul public afirmații despre mine cum că aș consuma substanțe interzise!

Afirmații pentru care nu are nicio susținere, dar care au cauzat mult rău copiilor mei! Din cauza acestui individ care nu valorează nimic, copiilor mei li se spune la școală că tatăl lor se droghează!

Copiii mei vin acasă plângând, fără să aibă măcar șansa de a se apăra!

Copiii mei suferă, auzind denigrările lansate de acest personaj sinistru, marca USR!

S-a ajuns mult prea departe! STOP!

Motiv pentru care am decis să fac public mai multe documente. Încă de când acest neica nimeni a făcut primele afirmații referitoare la acest subiect, am mers la o clinică specializată pentru analize.

Rezultatul: NEGATIV! NEGATIV PE LINIE!

În plus, donez frecvent sânge! Ultima dată am donat la începutul acestui an! Dovadă stă carnetul meu de donator!

EU, VLAD POPESCU PIEDONE, PARLAMENTAR ȘI CANDIDAT PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL SECTORULUI 5, ÎL SOMEZ PUBLIC, PE ACEASTĂ CALE, PE CANDIDATUL USR, alexandru dimitriu, SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE PUBLIC PENTRU TOATE MINCIUNILE, DENIGRĂRILE ȘI DEFĂIMAREA PRODUSĂ PE TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE, PRIN POSTĂRI CONTINUE ȘI VIU GRAI!

ÎL NOTIFIC PUBLIC PE MEMBRUL USR, alexandru dimitriu, PRIVIND PLÂNGERILE ÎNAINTATE DE CĂTRE AVOCAȚI, ATÂT ÎN PENAL, PENTRU HĂRȚUIRE ȘI CALOMNIE, CÂT ȘI ÎN CIVIL, PENTRU PREJUDICIILE DE IMAGINE ȘI ONOARE CREATE!”, spuen Piedone jr.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati