Fotolii, cărucioare şi materiale de construcţii, adunate de pe malurile lacului Fundeni FOTO

0
209

Aproape 10.000 de metri cubi de deşeuri au fost colectaţi de pe malurile lacului Fundeni, în cadrul unei acţiuni de ecologizare derulate pe baza unui protocol încheiat între Administraţia Naţională „Apele Române” (ANAR) şi Primăria Sectorului 2.

„De mai bine de două luni, echipele Apelor Române intervin alături de Primăria Sectorului 2 Bucureşti pentru curăţarea lacului Fundeni. Acţiunea are loc pe o lungime de circa 800 metri, în zona malului stâng.

Acţiunile de igienizare se desfăşoară în baza unui protocol încheiat între Administraţia Naţională Apele Române şi Primăria Sectorului 2. Curăţenia lacurilor din Bucureşti a început, în martie, cu lacul Plumbuita, şi va continua în această toamnă, urmând să fie reluată în primăvara anului următor”, a scris ANAR pe propria pagină de Facebook.

”Apele nu sunt gropi de gunoi!”

Aproape 10.000 metri cubi de deşeuri au fost strânse de pe malurile lacului Fundeni, mai spune sursa citată. Printre deşeurile adunate de pe malul lacului Fundeni s-au aflat: materiale de construcţie, fotolii, cărucioare, anvelope şi alte obiecte de uz casnic.

Toate aceste deşeuri sunt îndepărtate de pe maluri şi din apă cu ajutorul unui excavator cu braţ lung pentru a putea fi transportate la rampa ecologică, a precizat Administraţia, care amintește că ”Apele nu sunt gropi de gunoi!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.