FOTO&VIDEO/ Primul proiect pilot de amploare al Primăriei Sector 2 a luat sfârșit: curăţenie pe toată Şos. Pantelimon

Primăria Sectorului 2 a făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual.

„Mulțumim cetățenilor care au fost cooperanți și au răspuns constructiv apelului nostru de a nu parca astăzi timp de câteva ore pe Șos. Pantelimon. Totodată, îi apreciem și pe reprezentanții Asociațiilor de Proprietari care și-au înștiințat la timp locatarii. Marea majoritate a locuitorilor din zonă s-a conformat. Oamenii au înţeles scopul nostru, un scop comun, de a avea străzi mai curate, fără praf şi mizerie.

Operaţiunea nu a fost lipsită și de câteva provocări inerente. Pentru a putea spăla și curăța eficient, a fost nevoie de intervenția platformelor ADP pentru a ridica mașinile parcate, a spăla spațiul public, ca mai apoi autovehiculele să fie reașezate la loc. Au fost aplicate și amenzi mașinilor parcate ilegal. Însă per total, ziua de astăzi a fost productivă. Am tras și concluzii utile pentru viitoare proiecte”, transmite Primăria Sector 2.

 făcut curăţenie generală pe Şos. Pantelimon. Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje speciale, mecanizate, pe ambele sensuri de pe Şos. Pantelimon până la rigolă, spălând cu detergent special şi jet puternic de apă, pentru a înlătura praful şi mizeria acumulate. S-a acţionat atât mecanizat, cât şi manual.

Mulțumim cetățenilor care au fost cooperanți și au răspuns constructiv apelului nostru de a nu parca astăzi timp de câteva ore pe Șos. Pantelimon. Totodată, îi apreciem și pe reprezentanții Asociațiilor de Proprietari care și-au înștiințat la timp locatarii. Marea majoritate a locuitorilor din zonă s-a conformat. Oamenii au înţeles scopul nostru, un scop comun, de a avea străzi mai curate, fără praf şi mizerie.

Operaţiunea nu a fost lipsită și de câteva provocări inerente. Pentru a putea spăla și curăța eficient, a fost nevoie de intervenția platformelor ADP pentru a ridica mașinile parcate, a spăla spațiul public, ca mai apoi autovehiculele să fie reașezate la loc. Au fost aplicate și amenzi mașinilor parcate ilegal. Însă per total, ziua de astăzi a fost productivă. Am tras și concluzii utile pentru viitoare proiecte.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati