Freshful by eMAG: reduceri de până la 40% la peste 250 de produse

0
177

Freshful by eMAG anunță reduceri de până la 40% pentru o selecție de peste 250 de produse incluse în campania de Black Friday din acest an.

Prin campaniile pe care le derulează, în orice moment din luna noiembrie, în platforma Freshful sunt disponibile la ofertă peste 1.000 produse, inclusiv cele din Black Friday.

Pentru Black Friday, selecția de produse este una specială, în care sunt incluse cele mai căutate produse din an, disponibile acum la unul dintre cele mai avantajoase prețuri.

Astfel, au fost luate în considerare pentru promoții produse din toate categoriile, începând cu cele din gamele fresh, dar și congelate sau produse non-alimentare, cum sunt cele de frecvență, precum detergenți, diferite soluții de curățare sau cosmetice și produse de îngrijire. Selecția de produse este realizată în așa fel încât să acopere cât mai multe nevoi de consum, precizează Freshful by eMAG.

Săptămânal, 60 de produse la reduceri de până la 40% în Black Friday

Abonatii Genius vor avea la dispoziție campania Genius Deals, cu oferte dedicate de Black Friday.

Astfel, o selecție de 40 de produse vor avea o reducere de 40% în fiecare săptămână din luna noiembrie și clienții se vor putea bucura de cumpărături și oferte fără grija costului de transport.

Suplimentar, în platformă este disponibilă și campania SUPERoferta Black Friday, care include o selecție de 20 de produse săptămânal, disponibile de asemenea la o ofertă. În total, timp de aproximativ patru saptamani, prin oferta Freshful de Black Friday vor trece peste 250 de produse. Campania Black Friday este activă anul acesta pe Freshful.ro până la finalul lunii noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.