Fructele norocului: Povestea jocurilor de păcănele cu fructe și influența lor în cultura pop

Dacă iubești jocurile de noroc și îți place să-ți petreci timpul liber la cazinouri online, sigur n-ai ratat până acum ocazia să joci și nișe păcănele cu fructe. Acestea sunt unele dintre cele mai populare jocuri de noroc, deoarece pe multe dintre ele poți activa bonusuri gratuite la cazino, precum un bonus fara depunere sau un bonus cu rotiri gratuite. Bineînțeles, faptul că poți să joci păcănele cu fructe gratuit cu bonusuri fara depunere nu este singurul motiv pentru care acestea sunt printre cele mai iubite de jucători.

Acestea sunt și unele dintre cele mai longevive produse din industria jocurilor de noroc, fiind primele păcănele care au avut un real succes. Dacă vorbești cu orice iubitor de păcănele, cel mai probabil îți va spune că primul slot pe care l-a jucat vreodată a fost un joc de păcănele cu fructe. Din acest motiv și datorită nostalgiei primelor rotiri, mare parte din jucători spun că păcănelele cu fructe sunt preferatele lor. Multe cazinouri au remarcat acest aspect destul de repede și aleg să ofere cele mai bune bonusuri cazino, inclusiv faimosul bonus la inregistrare fara depunere, tot pe jocuri de păcănele cu fructe. Producătorii nu sunt mai prejos, și creează jocuri de păcănele cu fructe pe bandă rulantă, atribuindu-le grafici mult mai moderne și mecanici de joc din ce în ce mai complexe.

Care este povestea jocurilor de păcănele cu fructe?

Influenta jocurilor de noroc de tip „fruit machines” asupra industriei a fost extrem de mare, chiar dacă jocurile de păcănele cu fructe nu au fost chiar primele care au apărut pe piață. Primul slot care a fost creat vreodată avea simboluri cu cărți de joc pe 5 role, fiind destinat iubitorilor de poker. Pe măsură ce jucătorii nimereau combinații câștigătoare, primeau bere, țigări sau shot-uri din partea barului. Jocul pornea după ce se introducea o monedă, iar premiile variau în funcție de cât de bune erau combinațiile, la fel ca la poker.

Următorul aparat de păcănele a fost instalat de către un neamț pe nume Charles Fey în propriul său service auto. De data aceasta, aparatul avea doar 3 role și un singur rând, iar simbolurile erau clopoțelul, steaua, potcoava, inima neagră și inima roșie.

La începutul anilor 1900, auapărut și primele păcănele cu fructe. În Statele Unite ale Americii, jocurile de noroc erau strict interzise, așa că jucătorii nu aveau voie să plătească pentru câștiguri în bani. În schimb, puteau plăti pentru câștiguri în alte produse. Așadar, noul aparat oferea câștiguri în gume de mestecat și bomboane, iar simbolurile cu fructe de pe role indicau aroma gumelor care urmau să fie câștigate de către jucători. În a doua jumătate a anilor 90 a apărut și primul joc de păcănele cu fructe pe bani, care a avut un real succes.

Jocurile de păcănele cu fructe și cultura pop

Încă de la lansare și până în zilele noastre, jocurile de păcănele cu fructe nu și-au pierdut din popularitate. Inițial, toate păcănelele cu fructe puteau fi încadrate în categoria cu păcănele clasice, care aveau câteva role și linii de plată, cât și mecanici simple de joc. Acum există și păcănele cu fructe care se încadrează în video slots, având animații excepționale, culori vibrante și funcții speciale complexe.

În cultura pop, cele mai cunoscute rămân, totuși, păcănelele clasice cu fructe. Există mai multe filme și seriale în care personajele sunt surprinse jucând păcănele clasice cu fructe în speranța de a-și schimba norocul. Păcănelele cu fructe sunt de obicei asociate cu personaje cărora le place să-și asume riscuri și apar în momentul în care se dezvoltă intriga, sau apar în momentele în care personajele sunt într-o stare conflictuală și încearcă să-și schimbe destinul, în punctul culminant.

Jocurile de păcănele cu fructe pot apărea în filme de acțiune, filme despre adicția pentru jocuri de noroc, sau filme dramatice. Deși în realitate mulți jucători încearcă să joace la cazinou asumându-și un risc cât mai mic, în filme rareori vei vedea un personaj care activează un bonus fara depunere sloturi pentru a juca fără riscuri, deoarece poveștile în care apar păcănele cu fructe sunt foarte intense și pline de suspans.

Pe lângă filme, jocurile de păcănele cu fructe mai apar și în muzică. Acestea sunt asociate cu norocul și schimbarea destinului, care se produce în momentul în care se fac combinațiile norocoase. În multe versuri sunt menționați deseori șeptarii sau alte fructe, în diverse comparații și metafore.

Având în vedere că jocurile de păcănele cu fructe sunt deseori menționate și promovate și prin intermediul culturii pop, suntem siguri că mulți jucători doresc să se distreze cu ele chiar și mai des decât ar face-o în mod normal. Dacă faci parte dintre ei, recomandarea noastră este să eviți să joci pe banii tăi și să alegi, în schimb, să activezi un bonus fara depunere casino pentru a minimiza pierderile cât mai mult și a joaca responsabil.

Sursa: Articol de la partener

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati