Fujiiryoki, lider mondial din 1954 în producția fotoliilor de masaj

Fujiiryoki a fost primul brand din lume care a creat și a introdus în producția de masă un fotoliu de masaj. Primul model a fost dezvoltat de Nobuo Fujimoto în 1954, care a deschis și „Atelierul Fujiiryoki” în Hannaman Cho, Abeno Ku, orașul Osaka. Prototipul fotoliilor de azi era fabricat din lemn și rezumat doar la masajul de frământare a spatelui.

Fujiiryoki, pionier în producția fotoliilor de masaj

Primul fotoliu cu masaj de la Fujiiryoki este considerat patrimoniu național și poate fi admirat în Muzeul Național din Japonia. În 1979 a fost creată în premieră funcția de masaj cu role pentru fotoliile de masaj. În anul 1995, Fujiiryoki a fost primul fotoliu de masaj din lume echipat cu perne de aer. Această funcție a contribuit semnificativ la promovarea circulației sanguine la nivelul picioarelor.

Fotoliile de masaj Fujiiryoki țin pasul cu ritmul de viață modern

Fujiiryoki oferă în prezent fotolii de masaj de calitate superioară, bazate pe o tehnologie versatilă, fiind astfel concepute să se adapteze constant pentru îmbunătățirea stilului de viață a omului modern.

Modelul Fujiiryoki JP-2000 este primul fotoliu din lume echipat cu algoritm de inteligență artificială pentru a reda cu fidelitate mișcarea mâinii umane, astfel rezultând un masaj ca la saloanele profesionale. Fotoliul cu masaj de ultimă generație de la Fujiiryoki, modelul JP-3000 se distinge printr-un algoritm îmbunătățit de inteligență artificială, scanare dublă a întregului corp și detectarea automată a poziției umerilor.

Intensitatea pernelor de aer, viteza rolelor, tehnicile de masaj sau finețea mișcării sunt adaptate în timp fiecărui utilizator. Performanța fotoliilor cu masaj este optimizată prin funcția de înregistrare a 8 puncte cheie de la nivelul coloanei vertebrale. La aceasta se mai adaugă și un masaj de 30 de minute cu perne de aer, numit Mindfulness, bazat pe conceptul de „meditație”.

Inovatorul JP-3000 garantează o experiență de masaj mult mai elaborată, fiind unul dintre puținele fotoliii de masaj care asigură un masaj până la o profunzime de 12.5 cm în țesuturi. Masajul oferit de JP-3000 este de asemenea, sporit de o poziție orizontală confortabilă, denumită Total Relax Position, cu rol de perfecționare a efectelor stretchingului.

Gama fotoliilor de masaj Fujiiryoki, fabricate 100% în Japonia reprezintă o manoperă de înaltă precizie, completată de un design contemporan, lucrat cu atenție la detalii din materiale rezistente la uzură.

Descoperă pe Medicarelax.ro, toate modelele care au marcat evoluția fotoliilor de masaj.

Sursa: Articol de la partener

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati