Fundație din București, donații celor 300 de suflete ocrotite de Părintele Tănase; Ștefan Florescu, președintele fundației: Am oferit puțină bunăstare in schimbul unui zâmbet de speranță!

Președintele Fundației “Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, a mers împreună cu voluntarii fundației în Valea Plopului, din Prahova, acolo unde, a oferit 3 tone de alimente și sucuri BIO celor 300 de suflete ocrotite de Părintele Tănase!

Florescu: Campania Umanitară “Din Suflet, pentru Suflet” a ajuns in Valea Plopului, la Parintele Tănase!

Campania Umanitară “Din Suflet, pentru Suflet” a ajuns in Valea Plopului, la Parintele Tănase!✅ Împreună cu voluntarii fundației, ne-am deplasat in Valea Plopului, acolo unde, le-am oferit 3 tone de alimente și sucuri BIO celor 300 de suflete ocrotite de Părintele Tănase!✅ Continuăm campania faptelor bune și rămânem aproape de semenii noștri, oferindu-le puțină bunăstare in schimbul unui zâmbet de speranță!Doamne ajută! 🙏#campanieumanitară #dinsufletpentrusuflet

Publicată de Stefan Florescu pe Luni, 17 august 2020

Împreună cu voluntarii fundației, ne-am deplasat in Valea Plopului, acolo unde, le-am oferit 3 tone de alimente și sucuri BIO celor 300 de suflete ocrotite de Părintele Tănase!

Continuăm campania faptelor bune și rămânem aproape de semenii noștri, oferindu-le puțină bunăstare in schimbul unui zâmbet de speranță!
Doamne ajută!”, a transmis Ștefan Florescu pe pagina sa de socializare.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati