Furnizarea apei calde la 100 de blocuri din Sectorul 6, oprită o săptămână pentru reparaţii

Termoenergetica a anunțat joi, 2 iunie, că în aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 6 va fi afectată furnizarea apei calde, în urma unor lucrări de reparaţii la reţeaua primară din cartierul Militari.

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de azi, în zona Apusului din cartierul Militari Sectorul 6, în perimetrul străzilor Ghirlandei, Petrăcheşti şi bulevardul Iuliu Maniu se desfăşoară lucrări de reparaţii la reţeaua primară DN 400, cu o vechime de aproape 60 de ani”, a transmis Termoenergetica într-un comunicat de presă.

Aproximativ 100 de blocuri din București rămân fără apă caldă

Compania a subliniat că, pentru efectuarea lucrărilor, furnizarea apei calde de consum pentru şapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este joi, 09 iunie 2022, ora 24:00.

”Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii au fost deja începute încă din cursul dimineţii. După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsoanelor de conductă”, a mai precizat compania.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti amintește clienților că au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati