Furt urmat de o urmărire ca în filme şi de un accident cu şapte maşini, în Ilfov

Furt urmat de o urmărire ca în filme şi de un accident cu şapte maşini, marți seară, în judeţul Ilfov.

Un bărbat din Sintești căruia i s-ar fi furat din mașină o geantă în care erau 650.000 de lei a plecat în urmărirea presupușilor hoți, care fugiseră la bordul unui alt autoturism. În localitatea Jilava urmărirea ca-n filme a provocat un accident în care au fost implicate șapte autovehicule, scrie Digi24.

Trei persoane rănite au fost transportate la un spital din București, informează Poliția Ilfov. Presupușii autori ai furtului au reușit însă să se facă nevăzuți.

Hoții au reuşit să fugă cu 650.000 de lei

Bărbatul păgubit le-ar fi declarat anchetatorilor că abia se întorsese de la bancă, de unde ridicase 650.000 de lei, echivalentul a peste 130.000 de euro. Ar fi lăsat geanta, plină cu bani, în mașina parcată în fața locuinței sale din Sintești, doar pentru câteva minute, spune el.

Când au parcat mașina, infractorii au furat geanta aflată pe bancheta din spate.

Urmărirea ca-n filme s-a încheiat în zona Primăriei Jilava, după ce păgubiții au intrat intenționat cu mașina în vehiculul făptașilor. Astfel s-a ajuns la un accident în lanț.

Accident cu 7 mașini

Potrivit poliţiştilor, a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate șapte autovehicule și că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane, care au fost transportate la un spital din București, de către echipajele medicale sosite la fața locului, precum și pagube materiale.

Hoții au fugit pe hos cu geanta de bani după accident.

Autoritățile încearcă să dea de urma infractorilor

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati