Gabriel Cotabiță, internat de urgență în spital, cu COVID-19. Artistul, cunoscut cu probleme la inimă

Gabriel Cotabiţă este internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a declarat, marți, fiica artistului, Aela. Acesta nu este în stare gravă.

”E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a declarat Aela, potrivit Antena3.
Aceasta a precizat că tatăl său a avut simtome, între care tuse și oboseală accentuată, astfel că a decis să se testeze.

„El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte. A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a mai adăugat fiica lui Gabriel Cotabiţă pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță a stat mai multe zile în comă, în 2015, din cauza unui stop cardio-respirator.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati