Gabriela Firea a anunțat o ”bucurie imensă în vremuri grele”: Bebeluș de București #300

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat sâmbătă o “bucurie imensă în vremuri grele”: “S-a născut bebeluşul cu nr 300, în cadrul programului nostru “O şansa pentru cuplurile infertile”.

  • El este Luca Andrei. Şi ea este mama lui fericita, Nicoleta.

Am dorit să le urez personal multă sănătate şi o viaţă frumoasă!
Nicoleta a participat la programul Primăriei Capitalei, prin ASSMB, care decontează tratamentul complet pentru FIV, inclusiv analizele preliminare şi cele de monitorizare, în valoare totală de aproximativ 3.000 de euro. Şi eu am născut unul dintre cei trei băieţi prin FIV. Ştiu cât de mult suferă femeile care, din cauza stresului şi a alimentaţiei cu multi conservanţi, nu reuşesc să rămână însărcinate natural şi nici nu au posibilităţi financiare. Multe cupluri s-au împrumutat la bănci. Îmi doresc foarte mult să continuăm acest program pe care l-am iniţiat în urmă cu doi ani.
Mai ales că avem o rată de succes de 35%, peste cea a UE, care este de 25%”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a arătat că în lume sunt 8 milioane de copii născuţi prin FIV.

Mă bucur că putem fi şi noi de ajutor, prin acest stimulent financiar, celor care îşi doresc să devină părinţi.

Le mulţumesc medicilor de la spitalele de stat şi de la clinicile private care se preocupă atâta de mult de viitoarele mame, astfel încât rezultatele muncii lor aduc o imensă fericire lor şi familiilor.

În cadrul aceluiaşi program, mai sunt încă 68 gravide care sunt programate să nască în perioada următoare.”, a mai transmis Firea.

Bebeluș de București #300

Bucurie imensa, in vremuri grele!S-a nascut bebelusul cu nr 300, in cadrul programului nostru “O sansa pentru cuplurile infertile”.El este Luca Andrei. Si ea este mama lui fericita, Nicoleta. Am dorit sa le urez personal multa sanatate si o viata frumoasa! Nicoleta a participat la programul Primariei Capitalei, prin ASSMB, care deconteaza tratamentul complet pentru FIV, inclusiv analizele preliminare si cele de monitorizare, in valoare totala de aproximativ 3000 de euro.Si eu am nascut unul dintre cei trei baieti prin FIV. Stiu cat de mult sufera femeile care, din cauza stresului si a alimentatiei cu multi conservanti, nu reusesc sa ramana insarcinate natural si nici nu au posibilitati financiare. Multe cupluri s-au imprumutat la banci. Imi doresc foarte mult sa continuam acest program pe care l-am initiat in urma cu doi ani.Mai ales ca avem o rata de succes de 35%, peste cea a UE, care este de 25%.In lume, sunt 8 milioane de copii nascuti prin FIV. Ma bucur ca putem fi si noi de ajutor, prin acest stimulent financiar, celor care isi doresc sa devina parinti.Le multumesc medicilor de la spitalele de stat si de la clinicile private care se preocupa atata de mult de viitoarele mame, astfel incat rezultatele muncii lor aduc o imensa fericire lor si familiilor.In cadrul aceluiasi program, mai sunt inca 68 gravide care sunt programate sa nasca in perioada urmatoare.#BebelusiDeBucuresti #FIV #solidaritate #aproapedeoameni

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 25 aprilie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati