Gabriela Firea a donat 100 de mii de măști pentru elevii bucuresteni

Începutul noului an scolar bate la usa. Gabriela Firea atrage atenția că va fi foarte greu să fie făcute diferențe între elevii bogati si elevii saraci si totul va duce la discriminari si la discuții prin care problema nu se va rezolva ci, dimpotriva, se va ajunge la situatii delicate.

Gabriela Firea sustine ca mastile donate vor fi suficiente pentru a putea incepe școala în condiții de siguranță sanitară. De distribuirea acestora in scolile bucurestene se vor ocupa primariile de sector.

Mastile donate astazi de Gabriela Firea au fost achizitionate si cu ajutorul colegilor săi de echipă, tineri, doamne, dar și seniori, intr-un efort comun pentru ca scoala sa inceapa in conditii de siguranta si elevii sa aiba cat mai putin de suferit.

Gabriela Firea, Primar General si presedinte PSD Bucuresti :

“Știu că, din păcate, Guvernul a anunțat că nu poate asigura măști de protecție decât pentru copiii din familiile foarte sărace, dar aici se pune întrebarea. «Cât de sărac trebuie să fi ca să îți asigure Guvernul aceste măști? » Eu cred că va fi foarte greu să faci diferența, spre exemplu, dintre un elev care are o familie cu venituri lunare de 2.000 de lei sau cel cu părinți care câștigă 2.300 de lei. Vor apărea discriminări, discuții, iar problemele vor curge lanț. Din păcate în detrimentul elevilor, al părinților și deasemenea al bunicilor care vor fi în continuare cei mai expuși la îmbolnăvire”

Gabriela Firea sustine ca si Primaria Capitalei va asigura masti de protectie pentru elevi, asa cum a facut si pana acum pentru diferite categorii sociale.

“ Nu ne oprim aici! Primăria Capitalei, prin ASSMB, care are in administrare peste 250 de cabinete şcolare de medicină şcolară va asigura măşti de protecţie pentru copiii care au nevoie. În Capitală avem peste 250.000 de elevi, aproape 20.000 de cadre didactice, deci este nevoie de un efort comun, pentru protejarea acestora!” a afirmat Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati