Gabriela Firea a semnat pentru demiterea primarului Clotilde Armand: Cetățenii să semneze în număr cât mai mare

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a anunțat că a semnat pentru organizarea Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, și îi îndeamnă pe bucureșteni să facă la fel.

Fostul edil al Capitalei atrage atenția că ”viața oamenilor din București se trăiește azi” și că PSD nu poate amâna ”la nesfârșit” acțiunile concrete pentru ei.

”Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, este în paragină”, a postat Firea pe Facebook, alături de o fotografie cu secretarul executiv al PSD Bucuresti, Alexandru Hazem Kansou.

Foto: Facebook / Gabriela Firea

”E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1!”

”Am tot așteptat un anunț oficial din partea anchetatorilor privind frauda de la sectorul 1, dar acesta se amână.. se tot amână…viața oamenilor din București se trăiește azi, aici, nu putem amâna la nesfârșit acțiunile concrete pentru ei! Nu ne permitem! E un dezastru administrativ tot ceea ce se întâmplă la sectorul 1!

Așa că azi am semnat pe lista de semnături necesare organizării Referendumului pentru demiterea primarului Sectorului 1. Principalul motiv este dezinteresul față de cetățeni! Felul în care arată acum sectorul, la 10 luni de mandat! Lipsa de finanțare pentru spitale, dezinteresul pentru școli, mizeria, mirosurile pestilențiale, gropile, șobolanii, țânțarii, parcurile abandonate, problemele cu apă caldă la centrală administrată de primăria sectorului 1.

”Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, este în paragină”

Un om ajuns primar prin fraudă care, în plus, își bate zilnic joc de bucureșteni, inventând diverse povești și războaie! Doamna în cauză se luptă, de fapt, cu cetățenii sectorului 1! Cu viața lor a cărei calitate a scăzut!!Restul e propagandă! De peste 20 de ani am buletin de București – sectorul 1. Ce se întâmplă acum, este fără precedent! Capitala Capitalei, sectorul cu cele mai multe ambasade, teatre, muzee, instituții publice, obiective turistice – Sectorul 1- , este în paragină!

Îi invit pe cetățenii sectorului 1 să vină să semneze în număr cât mai mare pentru demiterea primarului incompetent și cocoțat în funcție prin furt! (Sediul PSD București și Sectorul 1 – stradă Ion Ionescu de la Brad, nr 1, Sector 1).

Să plece acasă cei care i-au mințit pe oameni, cei care au demonstrat că nu le pasă de problemele lor!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati