Gabriela Firea: Am reparat 165 de străzi din toate sectoarele Capitalei

Primarul general Gabriela Firea spune că municipalitata a reparat 165 de străzi din toate sectoarele Capitalei, cele mai multe în Sectorul 1.

„Am profitat de vremea frumoasă de afară și am reparat 165 de străzi din toate sectoarele Capitalei! Ne dorim mai multă siguranță în trafic pentru șoferi și mai puține vizite la service. Poliția Locală Municipală, cu sprijinul polițiilor locale de sector, au identificat gropile iar Administrația Străzilor, în bază Acordurilor Cadru de reparații străzi, încheiate cu asocierea SC Strabag & Straco SRL, au făcut lucrări de plombări și reparații extinse străzi/trotuare pe cele 165 de străzi aflate în administrare, după cum urmează:

în sectorul 1-56 străzi;
în sectorul 2-39 străzi;
în sectorul 3-34 străzi;
în sectorul 4-6 străzi;
în sectorul 5-18 străzi,
în sectorul 6-12 străzi.

În prezent sunt în desfășurare lucrări de reparații extinse pe străzile: Teiuș, Vatră Luminoasă, București Noi, zonă Unirii, iar în perioadă imediat următoare se vor execută lucrări extinse de reparații pe străzile Popă Nan, Sos. Chitila, sos. Nordului și se vor amenaja 64 de locuri de parcare în spic, de utilitate publică, pe Calea 13 Septembrie”, a scris Firea, pe Facebook.

Firea spune că între str. Mihai Cioranu și sos. Panduri se vor construi 32 de locuri de parcare, iar între str. Ion Popescu Gopo și bd. Tudor Vladimirescu alte 32.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati