Gabriela Firea anunță un plan de acțiune pentru sprijinirea celor mai expuse categorii sociale: O masă caldă pe zi persoanelor vulnerabile

Cantina Socială Grivița va deveni punct permanent de preparare /servire/distribuire a hranei calde pentru situații de urgență. Măsura face parte dintr-un plan de acțiune prin care Primăria Capitalei sprijină cele mai expuse categorii sociale.

”Am pus la punct un Plan de acțiune cu măsuri concrete prin care să sprijinim cele mai expuse categorii sociale, respectiv vârstnici, adulți cu dizabilități, persoanele fără adăpost, familii monoparentale, persoane victime ale violenței domestice, în timpul pandemiei de coronavirus de tip nou”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Astfel, Primăria Capitalei va lua următoarele măsuri:

-Cantina Socială Grivița va deveni punct permanent de preparare /servire/distribuire a hranei calde pentru situații de urgență,
– se va oferi cazare permanentă în regim de urgență pentru persoanele fără adăpost,
– se va suplimenta numărul de locuri disponibile pentru victimele violenței domestice,
– se va suplimenta numărul de locuri destinate persoanelor adulte fără adăpost, femei, prin deschiderea unui nou centru cu cazare permanentă, în regim de urgență.

Contacte Direcția Generală de Asistență Socială a Primăriei Capitalei :

0800821218 tel verde non stop
021.314.23.15 8,30-16,30

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati